Skip to main content

”Tulen kiertämään kampanjani aikana kaikki Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun kunnat”

Perjantaina ehdokkaamme Matti osallistui Kauppakeskus Valkeassa paneeliin, jossa aiheena oli yrittäjyys. Aihe oli tottakai syöttö lapaan Matille, johtuen hänen pitkästä yrittäjätaustastaan. Samassa paneelissa olivat mukana Liisa Ojantakanen ja Antti Ollikainen.

Iltapäivällä kierros jatkui Raahessa ja päättyi Ruukkiin.

Näin täytimme lupauksen, jonka Matti antoi jo syksyllä: ” Tulen kiertämään kampanjani aikana kaikki Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun kunnat”

Kierroksella mukana olleina, täytyy todeta, että kierros oli todella mahtava ja miellyttävä. Emme voi kuin ihmetellä, kuinka Matilla oli kaikilla paikkakunnilla tuttavia ja ystäviä, jotka tulivat kuulolle. Merkille pantavaa oli myös tapa, jolla Matti sai kontaktin ennestään tuntemattomattomiin ihmisiin. Matti kuunteli tarkkaan heidän ajatuksiaan ja kysymyksiään sekä pystyi kertomaan omat mielipiteensä ja näkemyksensä perustellen ne hyvin. Täytyy todeta, että Matin laaja-alainen poliittinen kokemus yhdistettynä työ-ja elämänkokemukseen, oli ja on todella monelle mieleen, kun he miettivät tulevaa eduskuntakautta.

Matin jaksaminen ja paineensietokyky oli myös ihailtava koko kierroksen ajan.

Vaalikampanjan viimeinen  tilaisuus lauantaina 1.4 klo 11.00 – 15.00 Kuusamon Prismalla. Tarjolla keittoa ja pullakahvit. Tulkaa vielä kerran kaikki mukaan.

Seppo Linjakumpu ja Vesa Ronkainen